Laatste nieuws

Rivierwijkers Zondag 5 op zoek....

... naar spelers en keeper!

Wij van Rivierwijkers Zondag 5 zijn - door het vertrek van een aantal ervaren krachten - per direct op zoek naar spelers en een keeper
Over ons:
We zijn een vriendenteam dat uitkomt in de zesde klasse. Vorig jaar zijn we op de vijfde plaats geëindigd. Ongeveer de helft van het team heeft in Groningen gestudeerd en gevoetbald. De andere helft bestaat uit vrienden en bekenden.
We zijn op zoek naar jongens die in ons team passen en tussen de 20 en 35 jaar oud zijn.
We trainen eens in de week (dit jaar op dinsdag) en als je vaak komt trainen dan betekent dit over het algemeen veel minuten op zondag. De wedstrijden zijn op zondag. Thuiswedstrijden vaak aan het eind van de ochtend of begin van de middag. Uitwedstrijden variëren tussen ochtend en middag.
neem bij interesse contact op met Evert-Jan Molema (06-41777685) of Ralph Vos (06-41938212).

Gevonden voorwerpen

We hebben de spullen die aan de kapstok in de kantine hingen opgeruimd. Zit hier iets van jou tussen en wil je het graag terug?

Stuur even een berichtje (of bel) naar 0640407590.

 

 

Algemene Ledenvergadering 19 oktober 2018

 

Het jaarlijke 'moetje' - de Algemene Ledenvergadering - is dit jaar beter bezocht dan ooit. Blijkbaar heeft het geholpen deze doorgaans niet zo populaire bijeenkomst te framen als ALV-café, en te koppelen aan de Voetbalquiz. Hangend op de nieuwe banken werden onze leden door Bas Lodder meegenomen met de ontwikkelingen die onze vereniging door maakt.

In het kort; het gaat goed met onze vereniging. We groeien in ledenaantal en staan er financieel goed voor. Uitdagingen zijn er natuurlijk ook.

 • Het is een uitdaging voor het bestuur om leden te activeren om zich in te zetten voor onze vereniging #vrijwilligerswerk 
 • Het is een uitdaging voor het bestuur om om te gaan met leden die zich meer en meer als klanten gedragen. Wat ons betreft: lid ≠ klant

Daarnaast zijn er formele besluiten genomen:

 • Er is unaniem ingestemd met de jaarrekening seizoen 2017-2018
 • Er is unaniem ingestemd met de begroting voor 2018-2019, met hierin een contributie van €180 (gelijk aan vorig seizoen)
 • Wijzigingen in het bestuur (allen unaniem mee ingestemd door leden);
  • Penningmeester: Bas van de Riet treedt af, Tim Klein Koerkamp treedt aan.
  • Secretaris: Daan Pastoor treedt af, Rudie Sportel treedt aan als interim secretaris. Er wordt gezocht naar een nieuwe secretaris. 
  • Danny de Man treedt aan als algemeen bestuurslid
  • Bert Imperatori (voorzitter), Bas Lodder (algemeen lid), Jerien den Blanken (algemeen lid) worden herkozen.

Einde ALV. 

 

 

Voetbalquiz 2018 wordt gewonnen door 't Vlaggenschip

 
Onder leiding van quizmasters Matthijs, Heiko, Mart en Jerien streden 23 teams voor de felbegeerde titel. Zaterdag 2, of 't Vlaggenschip zoals ze zelf graag genoemd willen worden, ging er met de winst vandoor.

Op de foto zie je de uitreiking van de minder felbegeerde rode lantaarn aan de dames van zaterdag 1

 

Gezocht: secretaris
 
Door het aftreden van secretaris Daan Pastoor zijn we op zoek naar een nieuwe. Ben jij er goed in wat structuur te brengen, en wil jij je een paar uurtjes per week (gem. 2u pw) inzetten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rudie Sportel neemt de taken van Daan de komende tijd over.
 
 
 
 
Een klinkende overwinning vieren met een vers getapte Jupiler door barman Ron hoort er bij. Net als een verloren pot relativeren onder het genot van een Leffe Dubbel. In iedere kantine wordt er alcohol genuttigd. Rivierwijkers is hier zeker geen uitzondering op. Toch is het goed elkaar er op te wijzen om niet (of in ieder geval niet meer dan de wettelijk toegestane hoeveelheid) te drinken wanneer iemand met de auto naar de club komt. Pak je eigen verantwoordelijkheid en kies voor een alcoholvrij biertje of een fris. Maar ook, durf elkaar aan te spreken wanneer iemand drinkt terwijl hij/zij nog moet rijden.

De gemakkelijkste oplossing blijft: kom met de fiets of het OV! 

ALV vergadering 19 oktober 2018

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging wordt dit jaar gecombineerd met de eveneens jaarlijkse - en niet geëvenaarde - voetbalquiz.

Inloop 19:00u
Aanvang Algemene Ledenvergadering 19.30u
Aanvang Voetbalquiz 21:00u

Tijdens de ALV worden de eerste drankjes verstrekt zonder tegenprestatie. 

Wil je meespelen met de voetbalquiz? Stuur dan een originele teamnaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld de 4 tot 6 namen van de quizspelers.

Rivierwijkers 1 zondag verplettert Kismet 1 en blijft in vierde klasse

Rivierwijkers 1 haalde opgelucht adem. De club aan de Koningsweg in Utrecht verpletterde in de enige wedstrijd van deze nacompetitie stadsgenoot Kismet met 9-1. 

Rivierwijkers was gewaarschuwd. Al 13 wedstrijden op rij was de opponent uit de vijfde klasse ongeslagen. Het Utrechtse onderonsje van ‘d’r op of d’r onder’ leek echter al snel een makkie te worden voor de thuisploeg, want binnen een kwartier spelen leidde Rivierwijkers met 2-0.

Niets dat er op leek dat Kismet na de treffers van Jan Willem Jacobs en Jasper Wolf iets in te brengen had. Eerder lag de 3-0 op de loer dan de aansluitingstreffer van Younes Salmi. De aanvaller van Kismet verschalkte doelman Danny de Man met een dwarrelbal, nadat even daarvoor de sluitpost en de kruising nog redding hadden gebracht. Op slag van rust teisterde Bart Jan Hilton namens Rivierwijkers nog de lat, als een signaal dat de tweede helft nog wel eens leuk kon gaan worden.

Dat werd het, alleen dan voor Rivierwijkers, dat in Justin Bleumink de scherprechter in haar midden had. De nummer tien was de maker van de 3-1 en herhaalde het trucje daarna nog twee keer. Kismet gaf zich gewonnen en gooide de poorten achterin open. Met Bleumink als de man van de assist joegen Remko van Deventer (twee keer), Jaap Konter en Thomas de Boer het doelsaldo daarmee op naar uiteindelijk negen.

Hun elftal blijft in de vierde klasse. Kismet moet nog een jaar wachten om die mijlpaal in haar clubgeschiedenis te bereiken. Een herkansing in deze nacompetitieronde is er niet. 

Bron: AD

Programma


Er is geen actueel programma bekend

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend

 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Uw logo of tekst hier? Vraag naar de mogelijkheden via info@rivierwijkers.nl