Brood & Spelen

Sportieve buitenschoolse opvang door Brood & Spelen bij voetbalvereniging SV Rivierwijkers

Brood & Spelen kinderopvang verzorgt op Sportpark Koningsweg in Utrecht de buitenschoolse opvang. Wij maken daar gebruik van het nieuwe zeer ruime sportkantine van voetbalvereniging Rivierwijkers. Wij halen de kinderen op van de scholen in de buurt, waaronder de Prof. Dr. Kohnstammschool, de Gertudisschool en de Kleine Dichter.

Sportieve activiteiten gezond & fit
De focus van de activiteiten van onze SportBSO ligt natuurlijk op sport. Elke maand hebben wij een uitgebreid programma met allemaal leuke en leerzame activiteiten. Van bootcamp, tennis, hockey tot voetbal en nog veel meer. Met het mooie grote sportveld voor de deur is dit een geweldige plek waar kinderen kunnen spelen, ontspannen en sporten. Kinderen kunnen zich op verschillende gebieden oriënteren en ervaren wat zij leuk vinden om te doen. Wij zien vaak dat kinderen met veel enthousiasme op zoek gaan naar (soms verborgen) talenten.

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers
Het team bestaat uit een enthousiaste groep pedagogisch medewerkers met veel verschillende talenten. Waar de kinderen ook zijn, er is altijd een pedagogisch medewerker van Brood & Spelen aanwezig om met de kinderen te spelen, hen te helpen om tot een leuk spel te komen en uiteraard een oogje in het zeil te houden. Wij halen de kinderen veilig op van school met onze mooie elektrische bolderkar “De Stint”.

Interesse? Kom eens kijken!
Interesse in buitenschoolse opvang van Brood & Spelen? Neem contact met ons op voor een rondleiding. Ga naar www.broodspelen.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten