Contributie

Voor het seizoen 2016-2017 gelden de volgende contributiebedragen:

  • Volledig lid: € 180,-
  • Trainingslid: € 90,-
  • 7x7-lid: € 90,-

Automatische incasso

Voor het innen van de contributie maken wij gebruik van automatische incasso. Handig voor de club en je hebt er zelf ook geen omkijken naar. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier geef je SV Rivierwijkers toestemming het contributiebedrag van je rekening af te schrijven. Deze toestemming geldt tot het moment dat deze, en daarmee ook het lidmaatschap, met een mailtje wordt opgezegd bij de penningmeester of secretaris.

1 of 2 termijnen

Als volledig lid heb je de keuze of je de contributie in één keer (eind september volledig) of in twee keer (eind september 50%, eind februari 50%) laat afschrijven. Een trainingslid of 7x7-lid betaald altijd in 1 termijn.

U-pas

Houders van een U-pas kunnen ervoor kiezen deze te gebruiken voor hun voetbalcontributie. Omdat wij graag iedereen bij ons willen laten voetballen stellen we U-pas houders vrij van contributie. Je hoeft daarvoor alleen een verzoekje met een kopie van de U-pas doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met de kopie van de pas kan de penningmeester (een deel) van de contributie van de gemeente / organisatie van de U-pas vergoedt krijgen.

Deel retour bij Blessure / Wereldreis / etc

Heb je een vervelende blessure opgelopen, ga je een keer op wereldreis, verhuis je halverwege het seizoen, etc. Er zijn vele redenen te verzinnen waarom je maar de helft of een kleiner deel van het seizoen hebt kunnen voetballen. Bij een goede reden kun je i.i.g. de helft van de contributie terug krijgen. Stuur daarvoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnummer

Ben je laat in het seizoen lid geworden of is er iets mis gegaan en wil je zelf betalen? Dat kan ook: NL78INGB0003875997 t.n.v. Sv Rivierwijkers onder vermelding van 'contributie'.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten