Competitie indeling zondag 1 bekend gemaakt

De KNVB heeft op 1 juli de (voorlopige) competitie indeling voor het eerste elftal bekend gemaakt. Rivierwijkers 1 komt aankomend seizoen uit in de 5e klasse E. In deze competitie meer derby's dan voorheen: maar liefst vijf tegenstanders uit Utrecht, waaronder de buren van VSC! De competitie indelingen van de overige teams worden later in juli bekend gemaakt.

Lees meer: Competitie indeling zondag 1 bekend gemaakt

Capaciteit op het sportpark Koningsweg: brief aan de wethouder

Al enkele jaren kampen zowel VSC als Rivierwijkers met een capaciteitsprobleem op het sportpark aan de Koningsweg. Met name op de trainingsavonden is het dringen voor een plekje op het kunstgrasveld, maar ook op wedstrijddagen moeten wij soms vroeg beginnen om de wedstrijden af te kunnen werken. Daarnaast zijn er geen mogelijkheden voor de club om verder te groeien. In de ALV van oktober 2014 heeft het bestuur aangegeven contact te zoeken met de gemeente over deze situatie. In het voorjaar hebben wij onderstaande brief aan wethouder Jansen gestuurd. Naar aanleiding van deze brief zijn wij uitgenodigd om op 6 juni samen met VSC met de wethouder in gesprek te gaan. Wij houden jullie op de hoogte!

Lees meer: Capaciteit op het sportpark Koningsweg: brief aan de wethouder

Vacature: wedstrijdsecretaris zondag

Per 2015/2016 is de functie “wedstrijdsecretaris zondag” vacant. De wedstrijdsecretaris is het eerste aanspreekpunt voor de voetbalactiviteiten van onze vijf zondagteams. Dit houdt voornamelijk in dat je het aanspreekpunt bent voor de wedstrijdindelingen, zowel richting onze elftallen als richting de KNVB. Omdat we een kleine vereniging zijn met maar één veld, zijn de werkzaamheden in omvang goed te overzien. Lijkt het je wat om een bijdrage te leveren aan onze zondagtak, dan ben je van harte welkom! Voor meer informatie, spreek gerust iemand van het bestuur aan, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Rivierwijkers 1 plaatst zich voor de nacompetitie!

Op zondag 10 mei 2015 heeft Rivierwijkers de laatste competitiewedstrijd met 0-2 van DSO Ultrajectum gewonnen. Omdat ook Real Sranang haar wedstrijd won, mogen beide teams de nacompetitie in!

De nacompetitie start met een play-off wedstrijd tegen Real Sranang. Deze wedstrijd wordt op zondag 17 mei om 15.30 gespeeld bij FC Almere. De winnaar van deze wedstrijd speelt in een halve competitie met UVV (Utrecht) en Allen Weerbaar (Bussum) om één plaats in de vierde klasse.  

Lees meer: Rivierwijkers 1 plaatst zich voor de nacompetitie!

Kwijtschelding contributie bij lange afwezigheid

Aan de ongelukkigen onder ons die te maken hebben met langdurige blessures, of om andere redenen voor langere periode niet actief zijn binnen Rivierwijkers, willen wij graag melden dat Rivierwijkers open staat voor restitutie van (een deel van de) contributie. Mocht je dus al tijden niet meer mee hebben kunnen doen, neem dan contact op met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken wat er mogelijk is. Het gaat hierbij alleen om situaties van overmacht.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten