2015/2016

Rivierwijkers zoekt 45+'ers

Oude tijden herleven in het veteranenteam van Rivierwijkers. Jonge goden zijn het inmiddels niet meer, maar voetballen kunnen ze nog wel! En ze hebben versterking nodig!

Ben jij iemand die een hechte vriendengroep kan gebruiken? Iemand die best eens wat vaker zou mogen bewegen? Iemand die woont in de omgeving van Utrecht?

S.V Rivierwijkers zoekt nieuwe spelers voor het veteranenteam!

Belangstellenden die graag willen komen voetballen in het veteranenteam van Rivierwijkers kunnen zich aanmelden bij het bestuur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rivierwijkers zoekt damesteam

Vrouwenvoetbal is hip, hot en happening! Zijn jullie daar ook al lang van overtuigd maar hebben jullie de juiste club nog niet gevonden? Zoek dan niet verder!

S.V Rivierwijkers heeft vanaf komend seizoen plek voor een tweede damesteam. Dit kan in overleg op zaterdag of op zondag

Aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar ons bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overschrijvingen vanaf 2016/2017 – Uiterlijk 1 juni 2016!

Het voetbalseizoen is nog in volle gang, maar de voorbereidingen voor het volgende seizoen worden al getroffen. In de maanden april, mei en juni kunnen de overschrijvingen voor aankomend seizoen bij de KNVB worden aangevraagd. Indien je volgend jaar bij SV Rivierwijkers komt voetballen of juist naar een andere club wilt gaan, dan moet de overschrijving uiterlijk 15 juni bij de KNVB binnen zijn. Wij raden je daarom aan om de overschrijving uiterlijk 1 juni bij de nieuwe club (hopelijk SV Rivierwijkers!) aan te vragen.

Lees meer: Overschrijvingen vanaf 2016/2017 – Uiterlijk 1 juni 2016!

Nieuwe leden/teams

Ben jij iemand die een hechte vriendengroep kan gebruiken? Iemand die best eens wat vaker zou mogen bewegen? Iemand die woont in de omgeving van Utrecht? 

S.V Rivierwijkers kan namelijk vanaf het komende seizoen weer nieuwe heren- en damesteams aannemen. Er is zowel op de zaterdag als op de zondag plek! Ook zijn we op zoek naar een 'losse' spelers die zich wil aansluiten bij een gezellige groep jongens!

Belangstellenden die graag willen komen voetballen bij Rivierwijkers kunnen een team aanmelden bij het bestuur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra algemene ledenvergadering op 1 april

Na het winnen van de pitch voor kunstgrasveld op 3 maart 2016, hebben wij als club financiele ruimte gekregen om een kunstgrasveld aan te leggen. De aanleg van het kunstgrasveld vraag echter ook het nodige van de vereniging, zowel qua inspanningen als financiën. Graag praat het bestuur de leden hierover bij en vraagt het toestemming voor de gevraagde investeringen in een extra ingelaste ALV. In deze ALV kunnen de leden al hun vragen en/of opmerkingen kwijt over de aanleg van het kunstgrasveld.

Deze extra ALV vindt plaats op vrijdag 1 april 2016 vanaf circa 21.00

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten