2016/2017

Grada Imperatori - de Krieger 1945 – 2017 †

Zondagochtend bereikte ons het trieste nieuws dat Grada Imperatori - de Krieger, de 'moeder van onze voetbalclub' is overleden.

SV Rivierwijkers heeft altijd een belangrijke plek in haar leven gehad en wij zijn haar eeuwig dankbaar voor alle tijd en energie die zij in de club heeft gestoken.

Er kan een berichtje worden achterlaten in het condoleance-register , of dat nu is om haar te bedanken voor het beste broodje bal van de amateurvelden of om de familie te steunen, het is allemaal welkom.

De uitvaart vindt vrijdag plaats. Grada zal om 11:00 langs de voetbalkantine komen.

Wij wensen haar familie, vrienden en bekenden sterkte met het verwerken van dit verlies.

Gezocht: Zondagteams voor SV Rivierwijkers!

Ben jij die speler met dat mooie zondagsschot?

Dan is het hoog tijd om je vrienden ervan te overtuigen dat dit echt géén fabeltje is. Tijd voor actie! Trommel je vrienden op en start een nieuw elftal bij deze prachtige Utrechtse vereniging. Er is nog voldoende plek voor nieuwe teams op de zondag.

Wil je graag een keer kennis maken met de vereniging? Neem dan contact met ons op, zodat we voor jullie een proefwedstrijd of training kunnen regelen.

Bel 06-83572062 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Want zeg nou zelf, het mooiste evaluatiemoment met je vrienden is toch de zondagmiddag?

Onder het genot van een kannetje bier en wat kijkend naar eredivisiewedstrijden nog ééns te bespreken wat er gisterennacht allemaal is gebeurd?

Woensdag 1 maart 2017 Walking Football van start bij Rivierwijkers

Walking Football afbeelding

Ben jij al jaren gestopt met voetbal, inmiddels 60+, maar nog steeds zo gek op het voetbal als vroeger? En heb jij zin om weer eens een balletje te trappen met je oude voetbalmaatjes? Of ben je op zoek naar een verantwoorde manier om aan je conditie te werken en mensen te ontmoeten met dezelfde passie voor voetbal? Dan is Walking Football wellicht precies de sport die je zoekt!

Lees meer: Woensdag 1 maart 2017 Walking Football van start bij Rivierwijkers

Rivierwijkers 7x7

Zin om na het lopende seizoen nog lekker door te voetballen en te genieten van de gezelligheid bij de Wijkers?

Dat kan. Bij Rivierwijkers wordt een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd.

Verdeeld over verschillende dagen zal er onderling lekker gevoetbald worden.

Geef je snel op en we zullen er een mooi toernooi van maken!

Schrijf je in!

 

Gratis fysio bij Rivierwijkers!

Vanaf woensdag 18 januari zal elke woensdagavond onze vaste fysiotherapeut weer aanwezig zijn voor de leden van Rivierwijkers. Iris (Dames 1) is werkzaam bij Fysio Domstad en stelt haar ervaring en expertise aan de club ter beschikking om onze leden te behandelen.

Op woensdagavond vanaf 20.30 uur zal zij leden behandelen in de bestuurskamer. Aan het bezoek van onze eigen fysiotherapeut zijn voor de leden uiteraard geen kosten verbonden.

Heb jij last van een blessure, pijntje of ben jij de ‘’man/vrouw van glas’’ uit je team? Laat je dan behandelen en wellicht helpen met je revalidatie op het voetbalveld. Maak een afspraak met Iris door haar te benaderen op: 0646157627 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten