GEZOCHT: vrijwilligers voor vorming sponsorcommissie

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bericht naar 0640407590.

Geschat aantal uren per maand: 4

Beste leden, Onze club bruist! Er is de afgelopen maanden veel verandert binnen SV Rivierwijkers.

De aanleg van het nieuwe veld heeft de grootste impact gehad, maar heeft ook financieel veel van de club gevraagd. Daarnaast liggen er 72 zonnepanelen op het dak van de kantine wat onze stroomkosten omlaag heeft gebracht maar ook hier was een fikse investering voor nodig. Mede door de ledengroei is de club nog steeds financieel gezond!

Om ook in de toekomst financieel gezond te blijven is er dit jaar een begin gemaakt om sponsoring nieuw leven in te blazen. De oplettende speler heeft de eerste borden langs het veld gezien. Om het aantal borden uit te bereiden, maar ook andere sponsorvormen te realiseren (alle idee├źn welkom), wordt er een sponsorcommissie opgezet.

Vind jij het leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan onze vereniging? Meld je dan aan! Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bericht naar 0640407590. Eens per 6 weken zal er een vergadering zijn (2 uur) en daarnaast zal het je zelf nog (naar eigen invulling) enkele uurtjes per maand kosten.

Een mooie vereniging maken we samen!

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten