Nieuwjaarsborrel Rivierwijkers: zaterdag 7 januari

Beste Rivierwijkers,

Over een maand is het weer zover. Dan staat de nieuwjaarsborrel bij de mooiste club uit Utereg weer op het programma! Dit jaar vieren we het 70-jarig bestaan van de Wijkers, dus het wordt een speciale en extra feestelijke editie!

Op zaterdag 7 januari luiden we 2017 in met een 7 tegen 7 mini toernooi voor alle leden en aansluitend een stamppottenbuffet. Het terras wordt winters en warm aangekleed en onze DJ zal zich doen gelden met een mix van 70’s-klassiekers, Hollandse platen en natuurlijk ons clublied.

Programma globaal:

13.00 uur: verzamelen leden en maken teamindeling

13.30 uur: aanvang 7 tegen 7 toernooi

16.45 uur: finale 7 tegen 7 toernooi

17.15 uur: opening stamppottenbuffet

18:00 uur: prijsuitreiking 18.15 uur: 70 jaar feest

23.59 uur: kruipend naar huis

Aanmelden: Laat aan jouw teamleider of aanvoerder weten of je erbij bent. Graag ontvangen wij, via de teamleider, voor 20 december, het aantal aanwezigen per team, zodat de organisatie een pouleschema kan maken. Iedereen zal op de dag zelf worden ingedeeld in een team bestaande uit leden van verschillende zaterdag en zondagteams. Zorg voor je eigen sportkleding, dan zorgen wij voor de rest!

Mail voor het aanmelden van het aantal deelnemers per team naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij hebben zin in een mooie start van het nieuwe jaar en rekenen op een hoop aanmeldingen! Tot 7 januari.

Een sportieve groet,

Organisatie Nieuwjaarsborrel Rivierwijkers

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten