Woensdag 1 maart 2017 Walking Football van start bij Rivierwijkers

Walking Football afbeelding

Ben jij al jaren gestopt met voetbal, inmiddels 60+, maar nog steeds zo gek op het voetbal als vroeger? En heb jij zin om weer eens een balletje te trappen met je oude voetbalmaatjes? Of ben je op zoek naar een verantwoorde manier om aan je conditie te werken en mensen te ontmoeten met dezelfde passie voor voetbal? Dan is Walking Football wellicht precies de sport die je zoekt!

Wat is Walking Football?

Walking Football is speciaal ontwikkeld voor ouderen die graag nog in beweging willen blijven, het voetbalspelletje leuk vinden en blij zijn met de spelregel dat er niet gerend mag worden. Daarnaast mag de bal niet hoger komen dan heuphoogte en is het maken van slidings niet toegestaan. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Een training Walking Football bestaat uit een goede warming up, technische oefeningen en een partijvorm.

Rivierwijkers

De uitvoering van Walking Football staat onder professionele begeleiding van Rivierwijkers en VSU. De trainingen zijn op woensdagochtend om 11.00 uur op het spiksplinternieuwe kunstgras. Na afloop van de activiteit kunt u in de kantine, tijdens de derde helft, onder het genot van een drankje, voetbal en ander sportief nieuws bespreken. Als het Walking Football bij Rivierwijkers in gang is gezet gaan er ook oefenwedstrijdjes en evenementen georganiseerd worden met andere verenigingen.

Woensdag 1 maart

Op woensdag 1 maart wordt de eerste Walking Football activiteit georganiseerd bij SV Rivierwijkers in samenwerking met VSU. Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is in Walking Football? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Gijs van Zanten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*Walking Football is gericht op mensen van 60+. 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten