Nieuwe editie Amelisweerdcuptoernooi!

Jullie hebben er het hele seizoen naar uitgekeken! En ondanks dat je nog even tot 2 juni moet wachten: vanaf vandaag kan je je wel al met je team inschrijven voor het Amelisweerdcuptoernooi!

Veel teams weten natuurlijk wat zij kunnen verwachten op dit jaarlijkse en unieke toernooi, dat nu al de 18e editie ingaat, maar voor nieuwe teams:

De damesteams spelen 7 tegen 7. De herenteams 11 tegen 11 of 7 tegen 7.

De eerste wedstrijden starten rond 09.45 uur op het terrein van de Rivierwijkers in Utrecht. Dus inderdaad, vroeg je bed uit… Maar zorg er wel voor dat je de nacht ervoor goed hebt geslapen, zodat je fit bent voor de slijtageslag tussen 22.00 en 01.00!

Natuurlijk wordt al het sportieve ook begeleid met muziek. Na de prijsuitreiking - eind van de middag – is het tijd om de hongerklop te killen met een compleet verzorgde barbecue en wordt het terrein tot een soort festival omgetoverd! We hebben verschillende DJ’s, een mooie lichtshow en de tap zal geen moment dicht zijn.

Alleen dit unieke sfeertje, de gezellige teams en natuurlijk de bijbehorende sportiviteit is al een reden om dit toernooi niet aan je voorbij te laten gaan!

Aanmelden of meer informatie?

Gebruik het aanmeldformulier op de website: www.amelisweerdcup.nl.

Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. teamnaam en toernooivorm.

Let op(!): De aanmeldingen stromen al binnen: VOL = VOL

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten